Privatlivspolitik

18-gdpr-dk

Hvilke personoplysninger og formål
Vi indsamler kun personoplysninger til det specifikke formål at være i stand til at udsende newsletter her fra siden. Og kun af typen navn og e-mail, som brugeren selv indtaster og kan afmelde til hver en tid. Brugeren modtager en verificeringsmail, der skal godkendes inden brugeren er endelig oprettet.

Da vores newsletter-service afhænger af, at disse oplysninger er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om ændringer i dine oplysninger. Du kan kontakte os på mail: info@danishfurniture.dk.

Videregivelse af personoplysninger
Vi deler ikke dine data med andre, de videresendes udelukkende til vores newsletter-bureau, der er beliggende i USA, med hvilket der er indgået specifik aftale om brugen, der således kun omfatter udsendelse af newsletter fra danishfurniture.dk. Dette bureau opbevarer ikke dine data længere end det er nødvendigt for udførelsen af deres service overfor danishfurniture.dk, ligesom dette bureau er forpligtet til at sørge for passende sikkerhed omkring dine data.

Opbevaring af personoplysninger
Vi opbevarer udelukkende dine data, så længe du ønsker at modtage vores newsletter. Der er udarbejdet instruks for periodisk sletning af data, der ikke længere er i brug. Dine data opbevares på servere i Danmark og der er indgået specifik aftale om sikkerheden for opbevaringen.

Dine rettigheder
Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv rettet. I særlige tilfælde har du ret til at få slettet dine personoplysninger inden vores generelle slettefrist. Kontakt os i så fald på ovennævnte mailadresse.