Material Matters

20-27-01-materialmatters

Tre dage i september kan du opleve en installation skabt i samarbejde mellem 17 danske design- og møbelbrands samt brancheorganisationen Træ- og Møbelindustrien.

Udstillingen er kurateret af teamet bag magasinet Ark Journal.

Designudstillingen inviterer de besøgende til at dykke længere ned i fortællingerne om overflader, teksturer, egenskaber, holdbarhed, bæredygtighed og udtryk i et omfangsrigt materialebibliotek.

Material Matters har inviteret en række unge designere og kunstnere, som nytænker måden materialer kan påvirke fremtidens designkoncepter.

De udstillende møbelvirksomheder er en blanding af kendte, etablerede brands og mindre eller nye virksomheder, som alle arbejder sammen om at skabe en fælles og ekstraordinær oplevelse.

Det er en fornøjelse for 3. gang at facilitere en fælles udstilling – og en stor glæde at samarbejde med så stærke partnere: 17 visionære møbelbrands og Ark Journal. Målet har igen været at skabe rum, hvor gæsterne føler sig udfordrede, velkomne og inspirerede. Material Matters er ikke tænkt som en statisk installation, vi har skabt udstillingen for at interagere med vores besøgende og give dem mulighed for at opleve hvorfor, det virkeligt er sandt, at ”Material Matters”.

Didde Rishøj, Træ og Møbelindustrien

3. – 5. september 2020
Den Frie
Oslo Plads 1
2100 København