Fredericia introducerer Calmo i læder

20-21-03-fredericia

Calmo er et modulopbygget sofakoncept udtænkt af Hugo Passos.

Designeren Hugo Passos er født i Portugal og arbejder i London.

Nu introducerer Fredericia Calmo i læder, hvilket tilføjer nye taktile oplevelser til sofakonceptets utallige kombinationsmuligheder.

Her følger til inspiration faq med designeren:

Hvad er din designfilosofi?
Min største interesse er at arbejde inden for området for hverdagens genstande. Jeg prøver at skabe produkter, der har integritet og formål. Ærlige, klare og forståelige produkter, der kan gøre vores hverdag lettere eller mere behagelig. (Selvom det bare er lidt, er det det værd!)

Hvad gør dine designs specielle?
Måske min respekt for materialer. Mit ønske om at vise skønheden i de materielle egenskaber i konstruktionen. Alt opnået med enkelhed. Det er meget tilfredsstillende at designe produkter, der er praktiske og kan indpasses i et hvilket som helst miljø.

Hvorfor var du interesseret i at arbejde sammen med Fredericia?
Firmaets rige historie, integritet og Thomas Graversens viden og opmærksomhed for detaljer.

Hvad var inspiration bag Calmo?
Calmo Collection startede, da Thomas bad mig om en enkel, behagelig, demokratisk sofa til hjemmet og kontraktmarkedet. Jeg ser denne kollektion som en moderne opdatering af Børge Mogensens designethos – at fremstille funktionelle, langtidsholdbare møbler til hverdagen.

Hvilke aspekter af Calmo er du især glad for?
Den gennemgående syning af armlænet, der løber fra den buede inderside til ydersiden af armlænet, hvor den drejer tilbage og slutter bagpå sofaen, var en interessant, sjov detalje at udvikle.

Hvilke slags scenarier og løsninger så du, da du designede Calmo Collection?
Jeg ønskede at skabe et fleksibelt koncept, der let kunne konfigureres og integreres i enhver form for rum og miljø. Jeg er meget glad for, at vi skabte en afslappet, stærk og elegant sofakollektion, som folk kan bruge og nyde.

Se mere på hjemmesiden her.

Fredericia Furniture
+45 7592 3344
www.fredericia.com

20-21-03-fredericia-4 20-21-03-fredericia-3 20-21-03-fredericia-2 20-21-03-fredericia-1