Drømmekøkkener i genbrugstræ

sønderborg_genbrug
Hos Sønderborg Køkkenet synes man det er ærgerligt, at gedigent og brugbart træmateriale ofte går til spilde, når gamle bygninger renoveres. Samtidig står recycling-tanken højt på agendaen hos mange forbrugere, men det har hidtil været svært at kombinere genbrug med nye køkkener.

Derfor har køkkenproducenten indgået et samarbejde med virksomheden Woodliving, der er specialist i anvendelse af genbrugstræ til møbler og indretning. Samarbejdet er resulteret i udvikling af et helt nyt køkkenkoncept, hvor Woodliving står for bearbejdning og fremstilling af træmaterialet, mens Sønderborg Køkkenet står for design, produktion og levering af køkkenerne.

Hvert køkken bliver unikt, hvor træet f.eks. kan være fra et flot gammelt kirkegulv, loftbjælker fra en herregård, et bondehus eller et slot. Man kan også vælge forskellige sammensætninger som f.eks. med eller uden farvestriber, brede eller smalle stave osv. Hvis man ønsker at vide mere om genbrugstræets historie, informerer Woodliving gerne herom.

Genbrugskøkken-projektet har også fanget mediernes interesse: På DR1’s programserie “Fra YT til NYT” – sæson 2  har man fulgt køkkenprojektet og været på optagelse i Sønderborg.

Læs mere om Woodliving her.

Sønderborg Køkkenet
Tel.: +45 7442 9220
www.sonderborg-kokken.dk