Carl Hansen udvider Embrace Serien

19-36-01-carlhansen-3

Carl Hansen & Søn udvider Embrace-serien med et spisebord, loungeborde og en ny spisebordsstol.

Serien er designet af Den østrigske designtrio EOOS.

Embrace Dining Table – modelnummer E020 – fremstilles i tre forskellige størrelser med bordplade i sort eller hvid laminat med finerkant i eg eller valnød, stel i sort pulverlakeret eller rustfrit stål samt træsokkel i eg eller valnød med forskellige overflader.

Embrace Lounge Table – modelnummer E021 – fremstilles i to forskellige størrelser med bordplade og træsokkel i eg eller valnød med forskellige overflader samt stel i sort pulverlakeret eller rustfrit stål.

Embrace Chair – modelnummer E004 – fremstilles med stel i eg og valnød i forskellige overflader med polstring i læder eller tekstil. Kantbåndet fås i farverne sort, hvid, brun, natur og blå.

Samarbejdet med EOOS har vist sig meget frugtbart. Ikke mindst fordi vi er fælles om respekten for håndværk, kvalitet og formsprog, men samtidig har EOOS’ progressive tilgang til design udfordret både produktudviklingen, møbelsnedkerne og polstrerne på vores møbelfabrik i Gelsted på Fyn, hvor vi fremstiller Embrace-serien efter de høje kvalitetsstandarder, som Carl Hansen & Søn har været kendt for i generationer.

Knud Erik Hansen

Se mere på hjemmesiden her.

Carl Hansen & Søn A/S
+ 45 6612 1404
www.carlhansen.com

19-36-01-carlhansen-2 19-36-01-carlhansen-1